Обадете ни се днес: 02 862 3760

Студентска виза


Study English in Australia

Виза 500

ELICOS Курсове по английски език


Интензивни курсове по английски език за чуждестранни студенти – English Language Intensive Courses for Overseas Students (ELICOS) се предлагат от голям брой частни училища, регулирани от държава, както в професионални колежи, технически учебни заведения и филиали на университети. Курсовете са създадени в помощ на студентите с цел усъвършенстване на езиковите умения и получаване на по-добри възможности за качествено академично образование. Предлагаме тези курсове на всеки, който избира нашите програми, тъй като те осигуряват добър старт в овладяването на езика и придобиване на важни комуникативни умения.

Курсовете ELICOS се провеждат през цялата календарна година, под формата на пълен учебен ден в рамките на четири до 48 седмици, в зависимост от програмата, която сте избрали. Всички колежи по английски език, с които работим, имат входни дати за започване на курс по основен английски език всеки понеделник. Това е нашата най-популярната програма за начало на престоя Ви в Австралия, тъй като предоставя възможности за продължаване на обучението Ви след завършване на курса или постигане на други Ваши имиграционни цели, които имате за Австралия. Ето и различните курсове, които се предлагат:

  • Основен английски език
  • Подготовка за IELTS
  • Подготовка за Кеймбридж сертификат
  • Академичен английски
  • Бизнес английски
Vocational studies Australia

Виза 500

Професионално обучение


Академичната година за повечето технически училища (TAFE) и професионални колежи (VET) се състои от 2 семестъра, но повечето частни колежи имат приемни дати всеки месец, така че Вие можете да дойдете в Австралия по всяко време. Техническите училиша и професионалните колежи осигуряват придобиване на специфични умения, специализирани за определена индустрия или търговия, както и получаване на допълнителни квалификации. Това са: курсове за сертификати, разделени в четири нива (Сертификат I, II, III и IV), изкарването на които отнема от 6 месеца до година; курсове за диплома с продължителност от 1 год. до 1 год. и половина; курсове за диплома за напреднали, които се изкарват за година и половина до две години.

Дипломите са квалификации, които могат да бъдат акредитирани за по-нататъшно обучение в университет – т.е. предметите, които са изучавани в програмата, да бъдат зачетени и признати за взети като част от новата програма, ако се продължи обучение в университет. Дипломите са и възможност за постигане на успех в програмите за спонсорирани, работни визи. Професионалното обучение е чудесен начин да се внедрите в австралийската образователна система. Таксите в професионалните колежи са много достъпни, тъй като те предлагат плащания на вноски на всеки 3 или 6 месеца.

  • Сертификат II
  • Сертификат III
  • Сертификат IV
  • Диплома
  • Диплома за напреднали
Study Uni students

Виза 500

Висше образование


Австралийските университети и частни учебни заведения предлагат голямо разнообразие от курсове, които предоставят признати на световно ниво квалификации.

Австралийските учени и изследователи имат заслуга за важни открития, движещи техническия напредък по целия свят. Гордеят се с множество международни награди, включително Нобелови награди. В Австралия се намира един от най-напредналите екипи от специалисти за борба с рака благодарение на добре развитите технологии и университетска инфраструктура.

Към всички тези плюсове добавяме и възможността квалифицираните кадри, които са завършили своята образователна степен в Австралия да работят добре платена работа на пълно работно време с осигурени от закона права и да получат постоянна виза за Австралия.
Много университети в Австралия предлагат учебни програми на 3 учебни периода в академична година (вместо 2, както са семестрите), като по този начин се позволява вземането на повече предмети за сметка на ваканциите.

Специализирана подготовка и професионално развитие се предлагат чрез магистърска и докторска степен, обикновено с продължително от 1 до 2 години при магистърската степен и 3 години за докторската степен.


australian international studentМихаела, Сидни

Уча в Копенхаген, Дания. Откри ми се възможност да замина на обмен за един семестър в университета „Макуари“ в Сидни и веднага заминах.

Моментално се влюбих в града! Чувствах се като у дома си през цялото време. Сега Австралия ми липсва толкова много! Беше ми изключително трудно да си тръгна и да оставя тази невероятна атмосфера зад гърба си. Усещах невероятно спокойствие сред тези приветливи, гостоприемни хора. Без колебание мога да определя Австралия като страна, където животът кипи, а слънцето сгрява сърцата на хората.

Elena Живота в Сидни

Пише ви Елена. Със съпруга ми, Стоил, сме в Сидни от известно време и много ни харесва! Справяме се доста добре и вече почти свикнахме с начина на живот в Австралия. Искаме да ви кажем едно огромно благодаря! За всичко, с което ни помогнахте, и за цялата подкрепа, която не спирате да ни давате! Откакто дойдох подобрих английския си език значително и скоро завършвам езиковия си курс. Освен това започнах работа като сервитьорка и ми плащат доста добре. Съпругът ми също си намери работа. Между другото, много от приятелите ни искат да ни дойдат на гости и да разгледат Сидни. Добра работа, Study Pro, помогнахте ни да сбъднем мечтите си! Чувстваме се по-живи отвсякога!
Желая ви усмихнат ден и всичко най-хубаво!

StoyanЖивот в Гоулд Коуст

Обожавам живота си в Гоулд Коуст! Според мен стандартът тук е много по-добър в сравнение с този в Съединените щати, дори човек да е само на почасова работа. Заплащането е забележително добро. Печеля достатъчно пари с почасова работа като шофьор и от време на време обща работа в едно казино. Свикнах толкова много с работната атмосфера, разбирам се с всичките си колеги и обикновено свършвам смяната си до обяд. Ето защо планирам да остана в Австралия възможно най-дълго! Благодаря за всичко, Study pro!