Обадете ни се днес: 02 862 3760

Стоян РадевСтоян Радев

1. Как научихте за услугите, които предлага Стади Про?

Аз научих за Стади Про след търсене в интернет за фирма, занимаваща се с подготовка на документи за емиграция точно за Австралия и впоследствие посещение на семинар, организиран от тях във Варна.

2. Какви бяха мотивите Ви за да достигнете до решение за заминаване в Австралия

  • Разочарование от собствената ми родина;
  • Високото ниво на безопастност и липсата на престъпност в Австралия;
  • По-добро бъдеще за детето ми;
  • Закони и правила, които се спазват;
  • Като човек, който вече е бил там: съвършена инфраструктура (на кръстовище е нарисуван бял контур при завой на ляво или на дясно, който шофьора да следва ); уникална природа и архитектура; невероятна среда за живот – усмихнати и ведри хора, отлично изглеждащи пенсионери, които те зареждат с неогасим оптимизъм, безупречна чистота навсякъде, уникален лаифстайл (с лекота си позволявах аз и семейството ми да живеем в затворен комплекс с басейн, джакузи, сауна, гора от палми и детето ми да посещава частна и модернизирана детска градина), безброй много места за семеен отдих и забавление, безплатно организирани мероприятия за деца.

3. Получихте ли необходимата информация и отговори на своите въпроси при проведената първоначална консултация в офиса на Стади Про в София или по скайп?

Аз лично имах някаква информация за Австралия. Интересуваше ме повече по какъв начин мога да замина и как впоследствие да взема семейството си. Също така и други въпроси свързани с работата, квартирата, училището. На повечето въпроси получих отговор на семинара, който посетих и после при разговорите ми с Иван Върбанов.

4. Бяха ли Ви изяснени приложимите пътеки за Вас, свързани с осъществяване на Вашите дългосрочни цели в Австралия?

Няколко пътеки ми бяха разяснени, но тъй като аз не отговарях на изискванията поради липса на подходящо образование и квалификация, единствени варианти останаха работната виза чрез работодател или да придобия нужната квалификация в Австралия със студентска виза.

5. Бяхте ли регулярно информирани за подготовката и процеса по време на процедурата?

Да, бях.

6. Платената професионална такса беше ли оправдана от получената услуга за Вас?

Абсолютно.

7. След входиране на Вашата визова апликация, колко бързо получихте визите си?

Входирахме документите в края на месец ноември и в края на месец януари следващата година визовата апликация беше успешна. При удължаването на престоя ми в Австралия със същия статут впоследствие отне само 2 седмици.

8. Моля, поставете оценка по петобалната система от 1 до 5 за цялостното представяне на офиса на Стади Про.

5

9. Моля, поставете оценка по петобалната система от 1 до 5 за цялостното представяне на екипа на Стади Про в офиса.

5

10. Моля, поставете оценка по петобалната система от 1 до 5 за ефективността на цялостната информацияна, получена от екипа на Стади Про.

5

11. Беше ли избрана подходяща учебна програма за Вас и подходящ колеж/университет, с цел постигане на Вашите целив Австралия.

Първоначално ми беше избран курс по английски за 6 месеца. След което аз избрах да удължа престоя си чрез записването на евтин, професионален курс, при който присъствието не беше задължително и имах повече време за работа и семейството. А и мразя да уча и да ходя на училище.

12. Моля, предоставете коментари по организиране на медицинския преглед от Стади Про за Вас и всичкичленове на семейството, включени във визовата Ви апликация.

Всичко протече нормално. Беше ми запазен ранен, сутрешен час в оторизираната клиника . Целият преглед отне не повече от 1 час. Клиниката се намира в София, на 5 минути пеша от гара Подуене, на главен път.

13. Моля, предоставете коментари по организацията на Стади Про за осъществавяне на връзка с колежа/университета в Австралия, в който ще учите.

Стади Про ме свърза с колежа Имаджин Едюкейшън в Голд Коуст, щата Куинсланд. Също така имах организирана скайп връзка с директора международни връзки на колежа, г-н Бен Хътчинс, при която можех да задам въпроси свързани с учението и като цяло с живота в Австралия.

Име: Стоян Радев
Град в Австралия: Голд Коуст
Дата на получване на виза: 23.01.2013

На риболов Барбекю


Comments are closed.