Обадете ни се днес: 02 862 3760

Образование


АВСТРАЛИЯ КАТО ДЕСТИНАЦИЯ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ


 

Австралия се е доказала като едно от най-добрите места за всеки студент. Повече от 500 000 чуждестранни студенти от над от 200 държави пристигат всяка година в страната! Квалификациите, които получават, са световно признати и са ключ към успешно бъдеще. Австралия е страна на възможностите с богато разнообразие от култури, първокласна инфраструктура, висококачествено образование, богат лайфстайл и красива природа. Австралия е безопасна и гостоприемна страна, с една от най-силно развитите икономики в светa и предлага безброй възможности за живот, образование и работа в Австралия докато сте със студентска виза.

Study Pro е една от водещите австралийски агенции за съдействие при кандидатстване за образование, работа и имиграция. Австралия е една от страните в света, които предоставят възможност да печелите пари, докато учите и впоследствие да получите статут на постоянно пребиваващ чрез програмите за привличане на квалифицирани кадри (точковата система на Австралия) или чрез работна виза. Предимствата да работите и учите едновременно са, че по този начин получавате работен опит в нова култура, придобивате ценни умения и печелите пари за един комфортен живот. Ние осигуряваме пълен набор от услуги, които ще Ви помогнат да вземете правилните решения – къде и какво да учите, планиране на кратък и дълъг престой, кандидатстване, визи, настаняване, здравно осигуряване.

В Австралия имате свобода да изберете учебен план според Вашите цели и възможности. Можете да се дипломирате в университет или професионален колеж (VET) или да изучавате английски език в интензивни курсове(ELICOS). Тези сектори са свързани помежду си, така че лесно можете да се преминете от една степен към друга или от едно учебно заведение към друго, за да си осигурите шанс за постоянно местожителство в страната. Тук, в Study Pro, ще дадем всичко от себе си да създадем най-удобния и достъпен план за Вас. Имаме повече от 10 години опит в сферата и можем да Ви помогнем както за временен престой, така и за постоянно местожителство. Нашата задача е да планираме обстойно началните Ви месеци в страната – 3, 6 или 12 и да Ви осигурим добър старт. Считаме за най-удачно първо да изпитате преживяването „Австралия“, да свикнете с всички характерни черти на страната, културата и начина на живот. Така ще можете да направите най-добрия и информиран избор за себе си.

Качествена образователна система!


Висшето образование в Австралия предлага пълен набор от програми, с които да си осигурите добре платена работа и висок стандарт на живот. В допълнение получавате много опции да кандидатствате за постоянно преместване в страната. През 2012 общо 469,619 чуждестранни студенти пребивават в Австралия със студентска виза. 227,230 от тях учат за придобиване на висша образователна степен. В страната се наблюдава недостиг на квалифицирана работна ръка. По тази причина чуждестранните студенти са добре дошли и допринасят значително за ръста на икономиката.

Едно от предимствата да бъдете чуждестранен студент в Австралия е, че получавате разрешение за почасова работа (до 40 часа за две седмици). Можете да работите почасово през учебната година и на пълно работно време през ваканциите. Ако сте дошли заедно със семейството си, те също получават възможност да работят до 40 часа на две седмици, докато Вие учите. Ако учите за степен Магистър или Доктор, отпада ограничението за почасова работа на Вашите близки, позволявайки им да си намерят постоянна работа. Нашият апел е да обсъдите с нас Вашата учебна и работна програма, за да Ви дадем полезни насоки и съвети.

За чуждестранни студенти съществуват 7 разновидности на студентска виза в зависимост от образователния сектор, който Ви интересува. Освен това всяка държава получава различно оценяване от Австралия. Прочетете повече за това в нашата секция за виза. Винаги препоръчваме да изберете курсове, които ще имат дългосрочни ползи за Вас и могат да Ви помогнат да си осигурите постоянно пребиваване в страната. От нашите наблюдения в областта стигаме до извода, че много от студентите губят времето си в безполезни курсове и в крайна сметка не успяват да осъществят целите, които са си поставили преди да дойдат в Австралия.
Курсовете по английски език са чудесен начин да започнете живота си в страната.

Овладяването на езика до съвършенство ще Ви отвори много врати и ще Ви помогне да разберете из основи механизмите на образователната система. Така увеличавате шансовете си за по-добро образование, както и за получаване на постоянна виза или спонсорирана, работна виза подклас 457. Приемаме за наша мисия да Ви помогнем с практични съвети и да Ви дадем тласък по пътя към успеха. Когато сте готови да удължите престоя си в Австралия, е важно да имате поставени цели, за да направите правилна следваща стъпка към постигането им и критериите за получаване на постоянна виза.

Lauren the studentМарина премина от студентска към постоянна виза за квалифицирани кадри!

Дойдох в Автралия преди четири години, за да уча английски език, което ми помогна ужасно много за получаване на постоянна виза. Завърших бакалавърска степен Счетоводство с нужното количество часове и предмети, изкарах 7.0 на теста IELTS и успях да се сдобия с постоянна виза. Нищо от това нямаше да се случи, ако не беше помощта на екипа на Study Pro.

TomТомика дойде със студентска виза и получи постоянна спонсорирана виза 457 (ENS)!

Дойдох в Автралия преди четири години, за да уча английски език, което ми помогна ужасно много за получаване на постоянна виза. Завърших бакалавърска степен Счетоводство с нужното количество часове и предмети, изкарах 7.0 на теста IELTS и успях да се сдобия с постоянна виза. Нищо от това нямаше да се случи, ако не беше помощта на екипа на Study Pro.

MartinМартин заменя своята студентска виза с постоянна (RSMS)!

Пристигнах в Австралия през 2009 година. Учих английски език една година, след което завърших мениджмънт в Гоулд Коуст. През 2013 с помощта на Study Pro успях да намеря спонсорства в Куинсланд, от магазин за търговия с телефони. Наскоро получих своята постоянна виза като мениджър продажби в същия магазин. След това и съпругата ми се премести при мен в Австралия. Двамата сме изключително щастливи и обожаваме новия си живот тук. Благодаря ви, Study Pro!