Обадете ни се днес: 02 862 3760

Милица АнтоноваМилица Антонова

1. Как научихте за услугите, които предлага Стади Про?

Научих за Study Pro, когато посетих изложение за международни университети в София (2013)

2. Какви бяха мотивите Ви за да достигнете до решение за заминаване в Австралия?

След обстойно проучване на информацията предложена от Study Pro за възможностите за обучение и професионална реализация, реших, че Австралия е страната в която желая да се обучавам и развивам в международната туристическата индустрия.

3. Получихте ли необходимата информация и отговори на своите въпроси при проведената първоначална консултация в офиса на Стади Про в София или по скайп?

Да, всеки аспект от процедурата както и възникнали въпроси по време на срещата бяха отговорени напълно професионално и разбираемо.

4. Бяха ли Ви изяснени приложимите пътеки за Вас, свързани с осъществяване на Вашите дългосрочни цели в Австралия?

Да, аз съм напълно удоволетворена от подкрепата която получих. Целта ми беше да следвам Бакълавърска степен в международния туризъм и ми бяха предложени множество университети предлагащи такъв вид курсове. След което, реших да започна с Диплома в Бизнеса, която ми даде година предмиство в избрания от мен университет.

5. Бяхте ли регулярно информирани за подготовката и процеса по време на процедурата?

Да, комуникацията беше на високо ниво. Срещи в офиса бяха насрочени често. И-мейл и телфонен номер бяха също осигурени за допълнителни ефикасност и удобство.

6. Платената професионална такса беше ли оправдана от получената услуга за Вас?

Платената професионална такса беше напълно оправдана. Study Pro ми осигури информация, която не бих могла да науча по друг начин както и контакти с хора, които вече бяха в Австралия.

7. След входиране на Вашата визова апликация, колко бързо получихте визите си?

Отне около две до три седмици да получа визата си.

8.Моля, поставете оценка по петобалната система от 1 до 5 за цялостното представяне на офиса на Стади Про.

Пет.

8. Моля, поставете оценка по петобалната система от 1 до 5 за цялостното представяне на екипа на Стади Про в офиса.

Пет.

9. Моля, поставете оценка по петобалната система от 1 до 5 за ефективността на цялостната информацияна, получена от екипа на Стади Про.

Пет.

10. Беше ли избрана подходяща учебна програма за Вас и подходящ колеж/университет, с цел постигане на Вашите целив Австралия?

Избраната учебна програма беше отлична. Колежът ми даде възможност да ускоря процеса за придобиване на бакълавърска степен, а университета изключително подкрепя международни студенти.

11. Моля, предоставете коментари по организиране на медицинския преглед от Стади Про за Вас и всички членове на семейството, включени във визовата Ви апликация.
Медицинският преглед не беше стресиращ, но беше доста скъп и в определена частна клиника, при което се наложи да пътувам до друг град.

12. Моля, предоставете коментари по организацията на Стади Про за осъществяване на връзка с колежа/университета в Австралия, в който ще учите

Бих казала, че организацията на Study Pro за осъществяване на връзка с Австралийският колеж беше най-добрата част. Study Pro организира интервю с Директора на Imagine Education, където получих полезна информация за курсовете, цените, бъдещите пътища и процедурата за кандидатстване.

Име: Милица Антонова
Град в Австралия: Голд Коуст
Дата на получаване на виза: 08/2013

CYMERA_20131106_235408 CYMERA_20131203_092112 CYMERA_20131106_235255


Comments are closed.