Обадете ни се днес: 02 862 3760

Калина Димова ДимоваКалина Димова Димова

1. Как научихте за услугите, които предлага Стади Про?

Преди 2 години двама мои приятели, мъж и жена, отчаяно търсеха начин за заминаване извън България. Опитваха се да съберат информация как да го направят по най-добрия и сигурен начин. Един ден жената случайно видяла телевизионно интервю с член на екипа на Стади Про в интернет. Преценили, че тази възможност е интересна и добра за двамата. Рискували и използвали услугите на Стади Про. А сега от година и половина насам ми повтарят едно и също „Можеш да дойдеш и ти в Австралия. Стади Про е най-добрия начин за теб да дойдеш в Сидни. “ Това се надявах да чуя и аз, откакто те напуснаха България.

2. Какви бяха мотивите Ви за да достигнете до решение за заминаване в Австралия?

Реших да замина за Австралия, защото знаех, че тя е Швейцария на света. Нуждаех се от по-добър живот, точно работно място за мен, доход, който да е достатъчен и дори да ме прави щастлива, да започна живота си от начало, но….в Австралия. Затова понякога казвам, че аз се преродих, когато пристигнах в Сидни.

3. Получихте ли необходимата информация и отговори на своите въпроси при проведената първоначална консултация в офиса на Стади Про в София или по скайп?

Да, напълно. Дори получих много повече информация, отколкото очаквах.

4. Бяха ли Ви изяснени приложимите пътеки за Вас, свързани с осъществяване на Вашите дългосрочни цели в Австралия?

Да, да, всичко ми беше обяснено на 100 %. Мога ли просто да добавя, че начина на живот в Австралия е коренно различен от този в България. Понякога хората в България, които заминават за Австралия, нямат идея какво да очакват. В тези случаи хората не могат да разберат изцяло никакви обяснения – може само да слушат за тях, но разбирането започва от тяхното пристигане в Австралия.

5. Бяхте ли регулярно информирани за подготовката и процеса по време на процедурата?

Да, бях. И съм изключително благодарна за тази подкрепа през цялото време. Благодаря ти, Иван!

6. Платената професионална такса беше ли оправдана от получената услуга за Вас?

Възможността, която ни предоставя Стади Про е безценна. Те ни дават възможност за нов живот. Каква цена може човек да постави на това? Стади Про имат професионална такса и това е в реда на нещата. Но за тази цена ние получаваме изключително висока стойност.

7. След входиране на Вашата визова апликация, колко бързо получихте визите си?

Моята визова апликация беше одобрена буквално на следващия ден след входирането и!

8. Моля, поставете оценка по петобалната система от 1 до 5 за цялостното представяне на офиса на Стади Про.

Запозната съм само с офиса на Стади Про в София, България. Получава оценка 5+. Когато влезеш в този офис имаш усещането, че вече си пристигнал в Австралия.

9. Моля, поставете оценка по петобалната система от 1 до 5 за цялостното представяне на екипа на Стади Про в офиса.

Иван Върбанов ти става веднага най-добрия приятел. Той се отнася към Вас, все едно сте му брат или сестра. Благодаря ти, Иван! Оценка 5 е прекалено ниска за теб.

10. Моля, поставете оценка по петобалната система от 1 до 5 за ефективността на цялостната информацияна, получена от екипа на Стади Про.

5

11. Беше ли избрана подходяща учебна програма за Вас и подходящ колеж/университет, с цел постигане на Вашите целив Австралия

Да, беше. Направо съм влюбена в колежа си в Австралия. Моите преподаватели са изключително мили и добри.

12. Моля, предоставете коментари по организиране на медицинския преглед от Стади Про за Вас и всичкичленове на семейството, включени във визовата Ви апликация.

Медицинският ми преглед беше организиран точно и професионално. Благодаря !

13. Моля, предоставете коментари по организацията на Стади Про за осъществавяне на връзка с колежа/университета в Австралия, в който ще учите.

В колежа има рецепция, където ме посрещнаха изключително топло, когато им казах, че моя имиграционен агент е Стади Про. Чувствам се като ВИП персона тук.

Име: Калина Димова Димова
Град в Австралия: Сидни
Дата на получаване на виза: 23.02.2015


Comments are closed.