Обадете ни се днес: 02 862 3760

Георги РаевГеорги Раев

1. Как научихте за услугите, които предлага Стади Про?

Търсейки максимално коректна и точна информация относно Австралия, стигнах до
сайта www.immi.gov.au . Oт там прочетох, че има имиграционни агенти, които могат да са от полза на кандидатите. Сайтът ме препрати към www.mara.gov.au, където се зареди клип с група студенти, разказващи впечатленията си от Австралия. В клипа беше показано как да се провери дали в държавата, в която се намирам, има лицензиран агент. Така и направих. В полето за търсене написах България и там на картата излезе Study Pro Bulgaria с адрес и телефон за връзка.

2. Какви бяха мотивите Ви за да достигнете до решение за заминаване в Австралия?

Исках да комбинирам учебен курс, заедно с възможност за работа.

3. Получихте ли необходимата информация и отговори на своите въпроси при проведената първоначална консултация в офиса на Стади Про в София или по скайп?

След като си записах телефона на Study Pro от сайта www.mara.gov.au, не звъннах веднага. Това стана след ден или два, понеже не бях убеден какво точно исках да питам. Обаждайки се обаче, чувайки уверения тон на човека отсреща, веднага разбрах, че точно това е човека, който ще ми съдейства по най – добрия начин и още тогава спечели доверието ми. На въпросната среща бях със съпругата си. Иван ни отдели цялото си внимание и време, за да ни разясни подробно какви са стъпките и пътищата към постигане на желаното от мен. Благодарение на професионализма, компетенцията, която притежава и увереността (която увереност предаде и на нас), аз, излизайки от офиса, вече бях напълно убеден какво точно искам и как мога да го постигна.

4. Бяха ли Ви изяснени приложимите пътеки за Вас, свързани с осъществяване на Вашите дългосрочни цели в Австралия?

Да, бяха подробно обсъдени.

5. Бяхте ли регулярно информирани за подготовката и процеса по време на процедурата?

Да, комуникацията между нас течеше постоянно. Бях в течение на това на какъв етап сме и какво следва стъпка по стъпка по време на целия процес.

6. Платената професионална такса беше ли оправдана от получената услуга за Вас?

Да, смятам че таксата е оправдана спрямо получената от мен услуга.

7. След входиране на Вашата визова апликация, колко бързо получихте визите си?

4-5 дни след входирането.

8. Моля, поставете оценка по петобалната система от 1 до 5 за цялостното представяне на офиса на Стади Про.

максимална оценка – 5

9. Моля, поставете оценка по петобалната система от 1 до 5 за цялостното представяне на екипа на Стади Про в офиса.

максимална оценка – 5

10. Моля, поставете оценка по петобалната система от 1 до 5 за ефективността на цялостната информацията, получена от екипа на Стади Про.

максимална оценка – 5

11. Беше ли избрана подходяща учебна програма за Вас и подходящ колеж/университет, с цел постигане на Вашите цели в Австралия?

Избора на колеж беше в резултат на обсъждане, съобразено с моите желания и смятам, че е най-подходящата за мен програма.

12. Моля, предоставете коментари по организиране на медицинския преглед от Стади Про за Вас и всички членове на семейството, включени във визовата Ви апликация.

Датата на медицинския преглед беше съобразена с мое изрично желание за конкретен ден от седмицата.

13. Моля, предоставете коментари по организацията на Стади Про за осъществавяне на връзка с колежа/университета в Австралия, в който ще учите.

Изпращането на всички необходими документи в срок и постоянната комуникацията от страна на Study Pro към колежа доведоха до това, аз да съм приет в избрания от мен колеж с дата на започване на курса съобразен с моите предпочитания.

Име: Георги Стоянов Раев
Град в Австралия: Сидни
Дата на получаване на виза: 23.05.2015

20150814_135319 20150814_134858 Георги Раев


Comments are closed.